Balende Van de Looi: ''Dan zie je dat het wedstrijdbeeld wat draait''

Balende Van de Looi: ''Dan zie je dat het wedstrijdbeeld wat draait''

FC Groningen wist zaterdagavond geen vuist te maken tegen FC Twente. Uiteindelijk moesten de Noorderlingen in Enschede een 2-0 nederlaag slikken. Erwin van de Looi was bij vlagen toch nog tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. 

"We begonnen aan de wedstrijd zoals we dat wilden. Eigenlijk zie je dat de tegengoal uit het niets komt: we lopen niet mee en dekken vervolgens ook niet. FC Twente speelde daarna gegroepeerd en gokte op de omschakeling, met gevaarlijke spelers voorin. Na de 1-0 werden we slordiger, leden we vaker balverlies. Dan zie je dat het wedstrijdbeeld wat draait en dat FC Twente zich goed voelt in de ruimtes die ze kregen", zegt de trainer op de persconferentie na de wedstrijd.

"Na de rust herstelden we ons en waren we in een goede fase op zoek naar de gelijkmaker", vervolgt de trainer. "In het laatste deel van de wedstrijd hadden we moeite met het creëren van kansen en waren we niet doeltreffend. Uiteindelijk geven we de 2-0 weg en is de wedstrijd beslist."

Lees ook:
  • Geen gerelateerde berichten gevonden.
Reacties ›


  • 28 Feb 2016 om 09:00
    Van der Looi, hou jezelf voor de gek en de supporters niet! Zaten goed in de wedstrijd? Tweede helft op zoek naar de gelijkmaker? Goede fases gezien? Hou alstjeblieft op!! 2-0 is nog erg geflateerd... had ook 4 of 5-0 kunnen zijn..geen poot aan de grond, wees realistisch!!!!