Byrne keert terug bij Manchester City na mislukte verhuur in Championship

08 januari 2017 om 18:03 | Bron: Manchester City Byrne keert terug bij Manchester City na mislukte verhuur in Championship

Het verblijf van Jack Byrne bij de Blackburn Roverers is uitgelopen tot een deceptie. De middenvelder, die vorig seizoen op huurbasis bij SC Cambuur speelde is teruggekeerd bij Manchester City.

Dit meldt de Engelse grootmacht via Twitter. Byrne kwam in zijn eerste halfjaar tot vier wedstrijden in het eerste elftal van Blackburn Roverers. Mogelijk wordt Byrne nu aan een andere club verhuurd.

Byrne kwam in Leeuwarden tot 27 wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. Hierin scoorde hij vier keer.

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 14:13

  Moet dit bericht een tip zijn voor Gerald? Prima ventje onze Jack. Maar Cambuur speelt naar mijn mening nu anders, in feite is Hoefdraad nu Jack Byrne. Hoef zorgt vaak voor de voortzetting. Ik ben blij met Hoef, het lijkt niet zo gepolijst maar het werkt perfect, Sander en Martijn profiteren meer van Jergé dan vorig jaar van Jack.
  Als Erik meer naar achteren beland dan valt er een midvelder weg. Wie weet, toch zou het wel leuk zijn als Jack terugkomt, dat lef en uitstraling, het is wel een mannetje. En daar houdt deze stad wel van... grote bek maar het ook laten zien op het veld.

Nieuwe media
?>