OFFICIEEL | Cambuur laat 'sterkhouder' vertrekken: ''Een fantastische club''

09 januari 2017 om 09:36 | Bron: OFFICIEEL | Cambuur laat 'sterkhouder' vertrekken: ''Een fantastische club''

Chiro N'Toko tekent een contract voor anderhalf jaar bij NAC Breda, zo laat de Jupiler League-club weten via de officiële kanalen. De sterke verdediger komt over van SC Cambuur.

"NAC is een fantastische club met een grote aanhang en de sfeer in het stadion is altijd fantastisch", vertelt N'Toko op de website van zijn nieuwe club. "De ambities van de club spreken mij enorm aan en kijk er naar uit om voor NAC aan de slag te gaan." NAC Breda-bestuurder Hans Smulders is ook blij met de kersverse aanwinst. 

"Chiro heeft de afgelopen jaren bewezen een zeer goede verdediger te zijn en hij weet als geen ander wat er in de Jupiler League wordt gevraagd", vertelt de technisch directeur. "Met hem halen we een verdediger in huis die erg sterk is in de duels, altijd voorop gaat in de strijd en met zijn ervaring een belangrijke rol in het elftal kan spelen. Zijn passievolle karakter past goed bij NAC, dus ik ben blij dat een speler met zijn kwaliteiten voor onze club heeft gekozen."

Overzicht

Reacties (19)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 09:50

  Zelfde verhaaltje dan toen hij hier afgelopen zomer kwam. Zwaar door de mand gevallen deze jongen.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 09:53

  En met dat passievolle karakter valt het ook wel mee

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 10:08

  Ja, ik zal hem ook niet missen.
  Schilder lekker op VCL houden, en daarnaast El-Baad of Steenvoorden.

  Kan v/d laan niet terugkomen als linksbenige back-up? Zowel Bakker als Bosz vind ik achterin niet een oplossing. V/d laan fit laten worden, om na dit seizoen afscheid te nemen van Peersman. Dan heb je Blackson en v/d Laan als linksbenige verdedigers. • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 11:15

  Oei, je beste centrale verdediger naar de concurrent laten gaan, niet best. Bakker centraal achterin is vooral een goede optie voor de tegenstander. Gelukkig ontwikkelt El Baad zich supergoed en zorgt Schilder voor rust.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 11:15

  Precies het zelfde wat hij half jaar geleden zei bij aankomst, hoop dat nac wel een transfersom hebben betaald waar we beter van worden.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 11:18

  Snap t wel, tegenstander uitschakelen en bal naar voren rammen. Zit weinig voetbal aan

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 11:47

  Er schijnt geen transfersom betaald te zijn, maar puur salaris wat vrij komt bij Cambuur.
  Wat als Schilder nu uitvalt, dan ben je gewoon de lul, de enige linksbenige verdediger die centraal kan spelen is dan Peersman, zegt genoeg lijkt me. Snel v.d Laan terug halen dan a.u.b, heb je een linkspoot die mits fit een dikke aanwinst is.

 • Avatar
  Jermain - 9 januari 2017 om 11:56

  Is geen slimme zet om chiro weg te doen vooral niet aan concurentie bakker is niet 100 procent achterin en steenvoorden is ook geen zekerheid presteerd ook matig

 • Avatar
  Jermain - 9 januari 2017 om 12:19

  Beste optie is van der laan te huren

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 15:22

  Oei, vertrek uit de centrale as. Komt het overtal nu niet in gevaar, Sipke?

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 15:49

  Ja tuurlijk komt het overtal in de as nu in gevaar, sinds N'toko weg is mogen we nog maar 10 man opstellen...

  Logisch dat N'toko op een zij spoor is beland, hij heeft niet de opbouwende kwaliteiten die Sipke nodig acht in dit systeem waar de as dus heilig is.

  Veel plezier bij NAC! ze bouwen daar inmiddels lekker aan een Jupiler waardig elftal. En hebben daarvoor inmiddels ook de perfecte hoofdtrainer voor!

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 16:53

  Altijd maar weer vd laan huren, laat m lekker zijn contract ontbinden en zich zelf bij ons melden. Een geel blauwe hart tonen, vd Belt komt wel weer met een oplossing.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 17:29

  Mooi gaan laten. Niet een echte versterking gebleken. Zonder hem punten gepakt. Een paar goede middenvelders terughalen lijkt mij verstandig.Niet gaan investeren in niets zeggende tweede elftalspelers. Ben benieuwd waar v.d. Belt nog mee komt.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 18:07

  Niet best

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 22:40

  Niet best

 • Avatar
  Andro68 - 9 januari 2017 om 23:54

  Is toch niet te geloven dat een sterkhouder van je ploeg die je net in het nieuwe seizoen hebt binnengehaald,voor een appel en een ei naar een concurrent van je gaat.
  Hier had gewoon een goed bedrag voor moeten komen als hij zo graag weg wilde.
  Als vdVegt hier nog was geweest was hij afgemaakt,zeer zwakke actie van de club

 • Avatar
  Gast - 10 januari 2017 om 10:05

  Wat een hoop negatieve reacties zeg... Weer blij dat deze weg is zo komt er geld vrijdag voor versterkingen, dit is een dure bankzitter op langs termijn.

 • Avatar
  Jermain - 11 januari 2017 om 00:12

  Ja super blij net als ricardo kip lekker spelers huren en dan op de bank zetten tarik huren geen wedstrijd ritme niks alsof ze nieuwe spelers gaan halen met het geld ze besparen maar je hoef geen nieuwe spelers te verwachten dus het is altijd dom om je speler te laten gaan zometeen zit tarik ook op de bank wat ga je dan zeggen ?

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 14:04

  Ben met Jermain eens dat huren de speler meer geld waard maakt voor zijn huidige werkgever. Als Cambuur promoveert moet je dan 3,4 huurspelers vervangen.
  Bij promotie is het het beste zo weinig mogelijk nieuwe spelers in te passen.
  Een TD die kijkt naar de lange termijn voorkomt huurspelers, die haalt de talenten voor ze naar het buitenland gaan, vd Vegt had Kip en TIssoudali ook vorig Januari kunnen halen, nietwaar? Maar Gerald kwam halverwege binnen dus nu kiezen voor huur snap ik wel. Kopen kan nu niet dus is huur de beste optie.

Nieuwe media
?>