''We hebben met Erik Bakker en Robbert Schilder extra opties centraal achterin''

09 januari 2017 om 09:54 | Bron: Cambuur ''We hebben met Erik Bakker en Robbert Schilder extra opties centraal achterin''

Chiro N'Toko heeft een contract tot medio 2018 getekend bij NAC Breda. De sterke verdediger, die in de zomer nog overkwam van FC Eindhoven, was bij de club uit Leeuwarden op een zijspoor beland.

"Chiró is bij SC Cambuur binnengehaald als sterkhouder en topaankoop", begint technisch directeur Gerald van den Belt op de clubsite. "Mede door blessures is hij helaas weinig aan spelen toegekomen", beseft de bestuurder.

"Daarnaast heeft Omar El Baad een positieve ontwikkeling doorgemaakt en hebben we met Erik Bakker en Robbert Schilder extra opties centraal achterin", vervolgt hij. "Voor Chiró is er daardoor een ander perspectief ontstaan en daarom is deze oplossing voor alle partijen het meest wenselijk.”

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 13:55

  EL Baad is 100% concentratie, lekker om die erbij te hebben en vaak anticipeert hij al voor de bal er is... dan lijkt verdedigen zo makkelijk.
  Enig minpuntje, hij passt vaak breed ipv naar voren. Toch vind ik hem nu al meer rust geven dan Chiro.
  Bijkomend voordeel, jongens uit de beloften laten doorstromen, geeft dat team ook weer een boost om nog beter te worden... als men ziet dat Cambuur kwaliteit kan belonen.

Nieuwe media
?>