Tissoudali: ''Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren de komende periode''

09 januari 2017 om 16:46 | Bron: Cambuur Tissoudali: ''Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren de komende periode''

Afgelopen vrijdag maakte SC Cambuur bekend dat het Tarik Tissoudali voor de rest van het seizoen huurt van het Franse Le Havre. De 23-jarige aanvaller speelde zaterdag al mee in oefenduel met Vitesse.

"Ik vind Cambuur echt een warme club, met fanatieke supporters die altijd achter de club staan. De club toont veel ambitie en wil graag zo snel mogelijk weer terugkeren in de Eredivisie. Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren de komende periode", zo laat Tissoudali weten op het digitale thuis van de Leeuwarders.

Vorig seizoen bij Telstar maakte de buitenspeler maar liefst 19 doelpunten. "Ik ben een buitenspeler die veel diepte in zijn spel legt. Ik zoek graag mijn tegenstander op en duik ook regelmatig voor het doel op. Daarnaast wil en kan ik het publiek vermaken met mijn acties."

Doelen voor 2017 heeft hij ook. "Zelf wil ik graag zoveel mogelijk wedstrijden spelen en laten zien wat ik in huis heb. Daarnaast willen we met SC Cambuur op een zo hoog mogelijke positie op de ranglijst eindigen, waarbij Play-Offs halen natuurlijk een vereiste is. Met de steun en het vertrouwen van de supporters gaan we er samen vol tegenaan om er een mooie tweede seizoenshelft van te maken!", aldus Tissoudali.

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 18:21

  Let op! Dit zegt-ie ook als ie over een half jaar naar Willem II gaat :-)

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 13:47

  Heeft iemand statistieken over het succes van tussentijds aangetrokken spelers?
  Ik hoop dat Tissoudali gaat bewijzen dat ik fout zit, want ik vond hem bij Telstar een genot om te zien spelen. Bij Cambuur zitten wel een hoop talenten voor linksvoor maar rendement is er nog niet geweest. Ik hoop dat Tarik dat gaat invullen.
  Hoefdraad, Streek, Barto, Kip, Gouriye, Tissoudali, misschien Gyasi nog op rechts. Cambuur wapent zich aardig voor de 2e helft.
  Mijn wens voor 2017 is uitwedstrijden meer vlammen, VVV pakt in 2 wedstrijden gemiddeld 4 punten. Als Cambuur UIT wakker wordt kan je dus heel wat punten inlopen. Dan moet je dus het lef wat de club thuis laat zien meenemen als je ergens op bezoek gaat.

Nieuwe media
?>