Van den Belt spreekt zich uit: ''Er was voor hem niet echt perspectief''

10 januari 2017 om 07:51 | Bron: Leeuwarder Courant Van den Belt spreekt zich uit: ''Er was voor hem niet echt perspectief''

Na slechts een half jaar in dienst van SC Cambuur te hebben gespeeld is Chiro N' Toko alweer vertrokken uit Leeuwarden. De 29-jarige verdediger speelt met ingang vanaf de tweede seizoenshelft bij NAC Breda.

Na het vertrek van trainer Rob Maas moest N' Toko het bij Cambuur stellen met een plek op de bank. Wel ging hij nog met de selectie mee op trainingskamp in Spanje. "Het is een goede vent en het was niet zo dat hij ons voor de voeten liep, maar er was voor hem niet echt perspectief", zo laat technisch directeur Gerald van den Belt weten in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Desonanks gunt Van den Belt N' Toko zijn overstap naar NAC Breda, dat geen transfersom voor hem betaalt. "We hebben gezegd dat als er iets moois voorbij zou komen, we dat niet in de weg wilden staan."

Overzicht

Reacties (6)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 10 januari 2017 om 08:22

  Met andere woorden: Vd Belt is aan het opruimen van het rotzooi wat vd Vegt heeft achter gelaten, duurste speler die niet speelt en niet past bij een team die verzorgd voetbal wil spelen

 • Avatar
  Gast - 10 januari 2017 om 13:17

  Dat is nog geen reden om spelers met een lopend contract gratis aan je concurrenten weg te geven.
  ligt het aan mij of is dit echt zo belachelijk als het lijkt?

 • Avatar
  Jermain - 10 januari 2017 om 14:11

  Ja idd precies n toko is tijd geblesseerd geweest ik zie liever hem blijven dan dat ze tarik hebben gehuurd die geen wedstrijd ritme heeft en voorin speelt cambuur met 2 spitsen dus zo slim was dat niet maar goed en je moet hem vooral niet naar nac laten vertrekken !!

 • Avatar
  Gast - 10 januari 2017 om 15:42

  Hele vreemde actie dit

 • Avatar
  Gast - 10 januari 2017 om 17:18

  Was een te grote kostenpost, bedankt Henry

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 13:37

  Mooie menselijke actie, zijn ontwikkeling niet de weg staan. Hoe vaak is dit al niet gebeurd. Ben Spork had heimwee, Cambuur liet hem gratis gaan. Allemaal mooi en ik prijs de actie nogmaals.
  Alleen zo vervelend dat Willem II op slimmigheid je dan Ogbeche afpakt.
  M.a.w. Cambuur denkt aan welzijn van de speler.
  Maar spelers aan het weldenken van hun portemonee.
  En toch zeg ik... mooie actie, als N'Toko maar niet gaat scoren tegen Cambuur.

Nieuwe media
?>