Lukoki hoopt op terugkeer: ''Als het plaatje klopt, dan is dat een goede optie''

11 januari 2017 om 14:12 | Bron: FCUpdate.nl Lukoki hoopt op terugkeer: ''Als het plaatje klopt, dan is dat een goede optie''

Jody Lukoki zit op een dood spoor in Bulgarije. De voormalig vleugelspeler van SC Cambuur stond dit seizoen pas twee keer in de basis bij Ludogorets en hoopt snel op een oplossing.

"Voor mij is het belangrijk om meer speeltijd te krijgen en als dat hier niet kan, dan wil ik dat graag ergens anders doen", begint Lukoki tegen FCUpdate.nl. "Als er een club is die mij wil kopen en het plaatje klopt, dan is dat een goede optie. Een verhuur kan echter ook. Het hangt ook van de club af."

Lukoki hoopt op een terugkeer op de Nederlandse velden. "Dat zou mooi zijn, omdat ik daar ook een vriendin en een kleine heb zitten. Ik heb daar moeite mee, ik heb heimwee. Het zou mooi zijn als er een optie komt om terug te gaan naar Nederland, maar er speelt op dit moment nog niets concreets. Het is ook nog best vroeg in de transferperiode. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik hoop op het beste."

Overzicht

Reacties (4)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 17:04

  Lukoki. Zou mooi zijn voor SCC.

 • Avatar
  wokkel - 11 januari 2017 om 17:55

  Halen die snelle vent!

 • Avatar
  Gast - 11 januari 2017 om 20:53

  Hebben al twee snellen voorin en net een derde bij gekregen

 • Avatar
  Gast - 12 januari 2017 om 12:26

  Vooropgesteld, zijn inzet was top, hij deed ook veel vuil werk bij Cambuur. Maar minpunt was, hij leverde in het Cambuurjaar met zijn snelheid maar 3 assists, dat is veel te weinig. Ik zag hem spelen bij Ludogorets in de CL, daar leverde hij in 1 wedstrijd al 3.
  Hij is zich pas bij Cambuur gaan ontwikkelen, je vraagt je dan af wat jongens bij Ajax leren als hij nu pas uit de verf komt.

Nieuwe media
?>