Tissoudali legt uit waarom hij Excelsior en Willem II afwees voor Cambuur

11 januari 2017 om 15:56 | Bron: Omroep LEO Tissoudali legt uit waarom hij Excelsior en Willem II afwees voor Cambuur

Tarik Tissoudali speelt het komende half jaar op huurbasis voor Cambuur, maar de aanvaller had ook actief kunnen zijn in de Eredivisie. Excelsior en Willem II toonden belangstelling, zo erkent Tissoudali in gesprek met Omroep LEO. "Ik was in afwachting, want ik mocht verhuurd worden. Iedereen wist dat wel."

"Als eerste werd ik gebeld door de trainer van Excelsior", begint de huurling van Le Havre. "Hij wilde me graag huren. Maar het was een beetje wachten, wachten, wachten. Willem II wilde ook graag, maar daar was het wachten totdat er budget kwam of dat er spelers weggingen."

"Toen werd ik benaderd door Cambuur en dacht ik: dat is een mooie club. Ze horen eigenlijk in de Eredivisie thuis. Het is een warme club, dat heb ik vaker gehoord van spelers die hier hebben gespeeld. Ik zei gewoon tegen mijn zaakwaarnemer: ik wil zo snel mogelijk weg uit Frankrijk en zo snel mogelijk in Nederland weer voetballen om te knallen", aldus Tissoudali.

Overzicht

Reacties (4)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 12 januari 2017 om 02:18

  Simpele ziel, succes!

 • Avatar
  Jermain - 12 januari 2017 om 03:07

  Dit bedoel ik begint al zo geen wedstrijd ritme conditieneel niet goed rustig brengen kunnen we nou niet gebruiken we moeten nu jongens hebben die 100 procent inzetbaar zijn Geen tijd daar meer voor .

 • Avatar
  Gast - 12 januari 2017 om 09:15

  Wacht het nou eens even af man! Tuurlijk had ik ook liever een Tissoudali gehad die er direct staat, maar had die dan wel bij Cambuur gespeeld(geld)?! Sterker nog hij geeft gewoon eerlijk aan dat hij er nog niet klaar voor is en wedstrijdritme nodig heeft.. Niets mis mee en volkomen logisch. Wacht het eens af tot februari ( 4 wedstrijden verder ) voordat we hem af gaan branden.

 • Avatar
  Gast - 12 januari 2017 om 12:22

  De tegenstanders vrezen hem, dus hij zal minstens 1 man binden, dat betekent dat anderen meer ruimte krijgen. Wat mij een beetje verontrust is dat Hoefdraad graag in dat gebied bivakkeert waar Tissoudali juist op zijn sterkst is... 2 bijzondere spelers... hoop dat ze elkaar kunnen versterken. Het gaat er nu om... help elkaar. Op zich staat het team al, binnen 3 weken moet Tarik er kunnen staan, het is niet zo dat hij vanaf nul begint toch?

  Ik vind al bijzonder dat Cambuur deze jongen voor 2 ED-clubs weglokt. Hoop op een clausule dat hij bij goed presteren kan blijven.
  Als Gyasi en Kip ook nog fit wordt.... man... dan kan die voorhoede zo mee in de ED.

Nieuwe media
?>