Schilder: ''Die moeten we winnen, want we willen naar de Eredivisie''

17 mei 2017 om 14:42 | Bron: Omroep LEO Schilder: ''Die moeten we winnen, want we willen naar de Eredivisie''

Voor SC Cambuur beginnen de play-offs om promotie morgenavond met een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Robbert Schilder vindt het mooi dat de play-offs nu eindelijk beginnen.

"We hebben ons perfect kunnen voorbereiden en ik heb het gevoel dat we er helemaal klaar voor zijn", zegt hij tegenover Omroep LEO. "Het gevoel is goed en dat is logisch als je ziet hoe we de laatste tijd hebben gespeeld. Het vertrouwen is aanwezig en dat is het belangrijkste wat we hebben opgebouwd, maar verder hebben we nu niets meer aan de goede wedstrijden van het einde van het seizoen. Het moet nu gebeuren en we moeten ons doel realiseren."

Volgens Schilder is er maar één opdracht tegen MVV. "Die moeten we winnen, want we willen naar de Eredivisie. Wij zullen alleen met de winst tevreden zijn. Maar we zijn totaal niet in de positie om MVV te onderschatten. Het is gewoon een goede ploeg en ze hebben ook een mooie plek in de play-offs bereikt. Dus het zal lastig worden, maar wij gaan er alles aan doen", aldus de linkspoot.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>