Hulshoff neemt geen risico met Lilipaly: ''Er mag geen enkele twijfel wezen''

17 mei 2017 om 16:00 | Bron: Omrop Fryslân Hulshoff neemt geen risico met Lilipaly: ''Er mag geen enkele twijfel wezen''

Voor SC Cambuur beginnen donderdagavond eindelijk de play-offs. De ploeg van trainer Sipke Hulshoff kijkt al lange tijd uit naar het toetje van het seizoen.

"We hebben er heel veel zin in", laat de oefenmeester weten aan Omrop Fryslân. "We moesten iets te lang wachten, maar dat hebben we zelf met z'n allen bewerktstelligd. Dat we dusdanig hoog geëindigd zijn dat we later instromen. Dat wilden we graag, maar het wachten was lang. We zijn nu ontzettend blij dat het begint."

Stefano Lilipaly is een twijfelgeval voor het duel met MVV. "Het is een lichte twijfel, maar we willen starten met honderd procent fitte spelers. Dus er mag geen enkele twijfel wezen, want ik vind onze selectie dusdanig goed dat we misschien wel zestien spelers hebben die kunnen starten. Daarbij mag geen twijfel zijn. Bij Stefano is er wat twijfel, hij zit op negentig procent. Mocht hij morgen niet starten, dan komt het daardoor", aldus Hulshoff.

De play-offs gaat teleksn over twee wedstrijden, maar daar wil Hulshoff niet teveel naar kijken. "We willen ons eigen spel spelen. We hebben individueel hele goede spelers en zijn als team op dit moment ontzettend sterk. Daar moeten we niet veel aan veranderen. De jongens hebben vertrouwen. We willen deze twee wedstrijden het liefst twee keer een goed resultaat halen. Als we twee wedstrijden maximaal spelen, dan moet dat ook", besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>