''Hebben bewezen een kampioenswaardige ploeg te hebben''

17 mei 2017 om 18:42 | Bron: Omrop Fryslan ''Hebben bewezen een kampioenswaardige ploeg te hebben''

SC Cambuur gaat zich via de nacompetitie proberen te revancheren voor het afgelopen seizoen stelt, Martijn Barto. Hij wil komend seizoen met de club uit Leeuwarder in de Eredivisie spelen.

“Het is jammer dat we zo aan de competitie zijn begonnen, want anders hadden we misschien nog mee kunnen doen om het kampioenschap”, stelt Barto in gesprek met Omrop Frysland. “We hebben wel laten zien dat we een kampioenswaardige ploeg hebben, dus we kunnen ons revancheren in de play-offs.”

Volgens Barto is MVV zeker geen tegenstander die je mag onderschatten. “In de nacompetitie kom je geen eenvoudige tegenstanders tegen. Alles wat we hebben gedaan in de competitie biedt geen garantie voor wat komen gaat. Helmond Sport is ook wel een ronde verder en die stonden ook niet al te hoog.”

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 mei 2017 om 13:45

  Je kunt in woorden zeggen dat je niemand onderschat, maar op het veld zie je dat pas, het glipt in het hoofd. Kijk naar Feijenoord tegen Excelsior... El Ahmadi schoot op goal, miste en liep lachend weg, Kongolo miste en liep lachend weg.
  Excelsior lachte niet, die waren geconcentreerd... gevolg 1-0, 2-0, 3-0

Nieuwe media
?>