Hulshoff laaiend enthousiast: ''Dat vind ik prachtig mooi, echt heel erg mooi''

17 mei 2017 om 19:38 | Bron: Omroep LEO Hulshoff laaiend enthousiast: ''Dat vind ik prachtig mooi, echt heel erg mooi''

SC Cambuur is klaar voor de play-offs en de rentree in de Eredivisie. Dat stelt Sipke Hulshoff, trainer van SC Cambuur, in aanloop naar het play-off duel met MVV Maastricht. 

"En of we er klaar voor zijn", aldus Hulshoff tegenover Omroep LEO. "We hebben er met z'n allen ook twee weken op gewacht. We mogen in de tweede ronde instromen, dat wilden we ook heel graag. Die twee weken duurden lang, we waren gretig en zaten in een goede periode."

SC Cambuur is volgens velen dé favoriet voor het bereiken van de Eredivisie. "Dat vind ik prachtig mooi, dat vind ik echt heel erg mooi. Als je ziet waar we vandaan komen... Vanuit een afgeschreven positie zijn we nu dé topfavoriet. Dat hebben we met z'n allen afgedwongen, daar ben ik trots op."

Hulshoff is vol lof over MVV Maastricht. "Ze hebben goede spelers aan de zijkanten, ook een paar onberekenbare spelers. Zeker in eigen huis vind ik het een hele goede ploeg. Wij hebben voldoende beelden bekeken natuurlijk. Daar zijn een aantal punten uit naar voren gekomen, dat zijn punten waarop we ze kunnen pakken."

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 mei 2017 om 12:38

  Je kunt ook zeggen dat die slechte start de groep op scherp zette, misschien had Cambuur zonder slechte start zoals NAC meegehobbeld. Nu kwam er een verbetenheid in, die je vooral ook in de beker zag. Had Ajax een kans? Nee, de Cambuur-elf was op een missie.
  Als dat vanavond gebeurt, dan zakt mijn hartslag met 20.

Nieuwe media
?>