Cambuur onthult strijdplan: ''Wij gaan ons ook in Maastricht niet verstoppen''

17 mei 2017 om 21:05 | Bron: SC Cambuur Cambuur onthult strijdplan: ''Wij gaan ons ook in Maastricht niet verstoppen''

Na het behalen van de vierde periode in de Jupiler League duurde het voor SC Cambuur even voordat er weer gevoetbald wordt. Donderdagavond is het zo ver: MVV Maastricht is de eerste horde op weg naar de Eredivisie.

"Het heeft wat ons betreft nu wel lang genoeg geduurd. We hebben er enorm veel zin in, hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en willen nu gewoon los. Laat maar komen", aldus Sipke Hulshoff op het digitale thuis van SC Cambuur. "Je merkt aan alles dat iedereen heel positief is over ons voetbal en onze kansen. Dat is ergens heel mooi en dat hebben we ook zelf afgedwongen in de afgelopen weken. Maar voor morgen en ook voor zondag hebben we daar helemaal niks aan. Net als iedereen beginnen we weer op nul en zullen we het nu moeten laten zien. Daar zijn we ons zeker van bewust."

MVV Maastricht is de tegenstander, in De Geusselt. Dat betekent geen gemakkelijke opgave. "Nee, zeker niet. MVV heeft echt een prima ploeg, met veel gevaar op de vleugels. Maar wij gaan ons ook in Maastricht niet verstoppen. We willen bij onze kracht blijven en dat is aanvallen en ons eigen spel spelen. Dat doen we altijd en morgen zeker ook."

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 mei 2017 om 12:26

  Niet verstoppen nee. Want uit kan je de slag slaan, waardoor zij achter de feiten aanlopen.
  Wint MVV met 2-0 dan moet je thuis 3 maken met gevaar op een counter, dus nogmaals; sla uit je slag, win of i.i.g. scoor.

Nieuwe media
?>