'PEC Zwolle richt pijlen op sterkhouder van SC Cambuur'

18 mei 2017 om 11:01 | Bron: PEC.nu 'PEC Zwolle richt pijlen op sterkhouder van SC Cambuur'

PEC Zwolle heeft Erik Bakker hoog op het verlanglijstje staan, zo weet PEC.nu te melden. De sterkhouder van SC Cambuur is in beeld als mogelijke opvolger van Danny Holla, die waarschijnlijk naar FC Twente vertrekt. 

Bakker, die tussen 2007 en 2011 ook al onder contract stond bij PEC Zwolle, wist in Leeuwarden maar liefst 29 keer te scoren in 125 wedstrijden. Op dit moment is hij met SC Cambuur nog verwikkeld in een strijd om promotie.

De ploeg van trainer Sipke Hulshoff neemt het namelijk donderdagavond in de halve finale van de play-offs op tegen MVV Maastricht en aankomende zondag staat de return op het programma. Als SC Cambuur de finale haalt, dan wacht een ontmoeting met Helmond Sport of Roda JC. 

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 mei 2017 om 13:50

  Ron Jans is niet voor niks opgestapt bij PEC, de aankopen waren niet goed, die club heeft boven haar stand geleefd en zakt nu naar waar ze horen naar de onderkant van de ranglijst. ik denk dat er meer perspectief in Cambuur zit dan momenteel in PEC.
  Ik vind het ook niet echt een club met beleving. Kijk naar Mulder van Feijenoord naar DKV, dan lever je nogal wat in.... net of supporters verplicht stil moeten zijn.

Nieuwe media
?>