Steenvoorden geniet van Feyenoord: ''Het motiveert als je dat ziet''

18 mei 2017 om 12:02 | Bron: Leeuwarder Courant Steenvoorden geniet van Feyenoord: ''Het motiveert als je dat ziet''

Feyenoord won zondagmiddag in eigen huis met 3-1 van Heracles Almelo en daardoor werd de club uit Rotterdam kampioen van Nederland. Matthew Steenvoorden heeft, ondanks zijn Feyenoord-verleden, niet overwogen om maandag naar de Coolsingel te gaan. 

"Ik was in Leeuwarden", reageert hij in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Nee, ik ben zondag ook niet bij de wedstrijd in de Kuip geweest. Ik heb het hier allemaal mooi op de tv kunnen volgen. Ik heb wel veel contact gehad met mensen die er bij waren. Die zeiden dat het écht mooi was", aldus Steenvoorden, die wel genoot van het feest. "Het motiveert als je dat ziet."

Steenvoorden wist drie jaar geleden ook al naar de Eredivisie te promoveren tijdens zijn periode bij FC Dordrecht. "Ik weet hoe mooi het kan zijn. Eerst was er feest in het stadion", blikt hij terug. "Alles werd bij wijze van spreken van je lijf getrokken. Een dag later was het feest in de stad. Ik denk dat er bij de huldiging zo rond de tien- twaalfduizend mensen waren", besluit Steenvoorden. 

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 mei 2017 om 12:33

  Heel het land gunt het Feijenoord, maar ook Cambuur is populair in het land. 12.000 man in Dordt... mmm... Feest supporters komen overal op af. Ik heb respect voor de lui die op een zondag mee naar jUtrecht uit gaan. Dat zijn de helden die mee toegejuicht moeten worden.
  Wie waren er uit bij Eindhoven bij of uit bij Graafschap -- mijn respect heb je.

 • Avatar
  Gast - 18 mei 2017 om 14:41

  Goeie gozer is dit die Steenvoorden,hoop dat hij dit jaar weer gaat promoveren.

Nieuwe media
?>