''Cambuur is favoriet tegen ons, dat vind ik eerlijk gezegd wel fijn''

18 mei 2017 om 16:06 | Bron: VI ''Cambuur is favoriet tegen ons, dat vind ik eerlijk gezegd wel fijn''

SC Cambuur neemt het in de halve finale van de play-offs op tegen MVV Maastricht, de nummer zeven van de play-offs. Middenvelder Pieter Nys beseft dat de club uit Leeuwarden het aan haar stand verplicht is om te winnen. 

"Cambuur is favoriet tegen ons. Dat vind ik eerlijk gezegd wel fijn", vertelt hij tegenover Voetbal International. "Underdog zijn is prima als het over twee wedstrijden gaat. Ik ben niet iemand die droomt, maar je kijkt wel stiekem naar het speelschema. We hebben allemaal ambities, ook bij MVV", aldus Nys. 

"De play-offs halen was de doelstelling en het beter doen dan vorig seizoen. Dat is gelukt", vervolgt hij. "We kennen Cambuur en weten hoe we ze pijn unnen doen. Die mindere periode van ons zie ik juist als een voordeel. We hebben als team tegenslagen overwonnen en zijn sterker geworden", besluit Nys. 

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 18 mei 2017 om 19:03

    Favoriet of niet. Heb je niks aan. Op het veld staan goals waar een bal in kan, hoop dat Cambuur het flikt. Hij heeft wel gelijk dat MVV de laatste weken weer iets terugvond.

Nieuwe media
?>