Vertrouwen groot bij Cambuur-supporters voor play-offs

18 mei 2017 om 19:36 | Bron: Omroep LEO Vertrouwen groot bij Cambuur-supporters voor play-offs

SC Cambuur neemt het vanavond op tegen MVV Maastricht. De Leeuwarders kunnen in het moeilijke uitduel zichzelf een goede uitgangspositie verschaffen voor het volgende duel in play-offs.

Er reist daarom een grote groep uitsupporters mee naar het zuiden van het land. Omroep Friesland interviewde een aantal van hen en kreeg te horen wat de fans verwachten.

"Ik had liever Almere gehad, dat is wat dichterbij", lacht een supporter. "Maar het is niet anders we gaan er altijd heen. Geen probleem. Maar ik vind Almere ook een mindere ploeg dan MVV, maar we zullen het zien. Maar thuis hebben we ruim gewonnen dus het moet kunnen."

Een vrouwelijke supporter zit niet met het feit dat ze lang onderweg is voor de wedstrijd. "Dat maakt niet uit, we doen het voor de club. Vieren uren ach, gezellig toch? Als het maar met drie punten terug is dan maken we er wat moois van, geen probleem."

Het vertrouwen is groot bij de supporters van SC Cambuur. "We gaan gewoon winnen", aldus een groepje mannen. "Ze voetballen weer met elkaar in plaats van afzonderlijk van elkaar en dat scheelt een hele hoop."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>