Frustratie bij Van Deelen: ''Ik werd onderuit geschopt, maar hij floot niet''

19 mei 2017 om 08:45 | Bron: Leeuwarder Courant Frustratie bij Van Deelen: ''Ik werd onderuit geschopt, maar hij floot niet''

SC Cambuur is de tweede ronde van de play-offs begonnen met een gelijkspel bij MVV Maastricht. In Limburg werd het 1-1. De thuisploeg kwam tegen de verhouding in op voorsprong, nadat scheidsrechter Siemen Mulder niet floot voor een overtreding op Jordy van Deelen.

"Ik probeerde de bal af te schermen, maar werd onderuit geschopt", zei Van Deelen na afloop in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Het was gewoon een vrije trap voor ons. Iedereen zag de overtreding, maar hij floot niet. Dat is zeer frustrerend."

SC Cambuur speelde niet haar beste wedstrijd in Maastricht. "We kwamen vanavond weinig aan ons spelletje toe om de bal lekker te laten rondgaan, maar 1-1 is een prima resultaat. Dit zijn wedstrijden op zich. Het gaat ook om dubieuze momenten, maar daar moeten we mee leren omgaan", aldus Van Deelen.

Overzicht

Reacties (5)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 19 mei 2017 om 09:42

  Jordy heeft gelijk. De scheids had idd moeten fluiten, zeker ook omdat ie vlak daarvoor wel floot voor een "overtreding" van Cambuur aan de zijlijn. Maar al met al een goed begin om het zondag keihard af te maken

 • Avatar
  Gast - 19 mei 2017 om 09:46

  Hij had de bal ook gewoon over de zijlijn kunnen tikken 😆 maar inderdaad het was een vrijetrap moeten zijn.

 • Avatar
  Gast - 19 mei 2017 om 11:03

  Het was maar een licht duwtje en de scheids had kunnen fluiten maar deed het niet. Kerel wezen. Het meeste gevaar kwam trouwens wel daar weg. Die voorzetten komen wel heel makkelijk steeds...

 • Avatar
  Gast - 19 mei 2017 om 12:08

  Van Deelen moet op die snelheid en fysieke kracht aan die kant anticiperen door vantevoren alvast 2 stappen te doen, niet afwachten en dan pas starten maar vantevoren. Ook Monteiro werd overlopen trouwens. Maar er waren zoveel niet in goede doen, dat ik me niet kan voorstellen dat dit Zondag weer gebeurt.

 • Avatar
  Gast - 20 mei 2017 om 14:36

  Ik snap de boosheid van Jordi, maar als je iets voelt en je laat vallen, neem je een risico als de scheids niet fluit hebben zij een overwicht.

Nieuwe media
?>