Monteiro beaamt: ''Ik heb het wel gehoord, de geruchten gaan rond''

19 mei 2017 om 11:13 | Bron: FOX Sports Monteiro beaamt: ''Ik heb het wel gehoord, de geruchten gaan rond''

Scouts van Heracles Almelo weten de laatste tijd de weg naar wedstrijden van SC Cambuur te vinden. Heracles Almelo zou haar pijlen hebben gericht op Jamiro Monteiro en Sander van de Streek.

"Ik heb het wel gehoord, de geruchten gaan rond", reageert Monteiro in gesprek met FOX Sports. "Maar de play-offs zijn nu belangrijk. Dat komt allemaal later." Met SC Cambuur speelde Monteiro donderdagavond met 1-1 gelijk bij MVV Maastricht. De middenvelder liet zich weer op het gehele veld zien.

"Ik ben een speler die veel beweegt en elke bal wil hebben. Je zag me wel overal", lacht Monteiro, die kon leven met de 1-1. "We kunnen wel tevreden zijn. Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken. Beide teams leverden veel strijd en dit is een goede uitslag voor ons. Ik weet dat wij meer kunnen, er waren momenten dat het niet echt lukte. Door strijd te leveren deden we het ook goed en nu moeten we het in de thuiswedstrijd laten zien. Dan komt het goed."

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 19 mei 2017 om 12:12

    Alsof Heracles de hemel is. Cambuur kan groter worden dan die club. Denk ook niet dat Heracles onder de indruk was, die kant van MVV was sterker dan Cambuur. Ook het middenveld was voor hun, dat wetend geeft de 1-1 nog enige hoop.

Nieuwe media
?>