Hulshoff merkt verschil bij SC Cambuur: ''Dat kan ook spanning zijn''

19 mei 2017 om 12:55 | Bron: Omroep LEO Hulshoff merkt verschil bij SC Cambuur: ''Dat kan ook spanning zijn''

SC Cambuur speelde donderdagavond de eerste wedstrijd tegen MVV met 1-1 gelijk. Trainer Sipke Hulshoff is blij met het resultaat in Maastricht. "Dat is prima", reageert de oefenmeester tegenover Omroep LEO.

Hulshoff zet zijn kanttekeningen bij de 1-0 van MVV. "In mijn optiek was het een overtreding. Even daarvoor gaf de scheids wel een overtreding voor hetzelfde. Die 1-0 viel uit het niets, dat was denk ik onze beste fase van de hele wedstrijd. De 1-1 was een prima goal van Sander van de Streek en het totale resultaat is een prima resultaat voor een uitwedstrijd", aldus Hulshoff.

SC Cambuur haalde niet haar gebruikelijke niveau. "Dat kan ook een beetje spanning zijn", weet Hulshoff. "Ik vond trouwens niet dat iedereen een mindere wedstrijd speelde. Jamiro Monteiro was heel erg goed. Ik vond ook Marvin Peersman en Sander van de Streek heel erg goed. Die hebben een uitstekend niveau gehaald. Als team hebben we hier 1-1 weggehaald en als team moeten we het ook zondag doen."

Hulshoff wil het zondag thuis afmaken. "Wij moeten ons normale niveau weer gaan halen, wat we ook voor deze wedstrijd hebben laten zien. Als we dat niveau terug kunnen halen, dan moeten wij zeker deze dubbele wedstrijd kunnen winnen. Ik heb er voor zondag het volste vertrouwen in."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>