''We hebben laten zien dat we op hetzelfde niveau als Cambuur zitten''

19 mei 2017 om 14:19 | Bron: Dagblad de Limburger en FOX Sports ''We hebben laten zien dat we op hetzelfde niveau als Cambuur zitten''

SC Cambuur heeft nog niet afgerekend met MVV Maastricht in de tweede ronde van de play-offs. De Leeuwarders speelden donderdagavond met 1-1 gelijk bij de Limburgers, die blij waren met het punt.

"Dit geeft veel vertrouwen", zegt Joeri Schroijen in gesprek met Dagblad de Limburger. De meeste clubs wilden Cambuur ontlopen in de play-offs, maar daar moet Schroyen een beetje om lachen. "Zeker Cambuur is een goede ploeg. Maar we hebben laten zien dat we op hetzelfde niveau zitten. Deze wedstrijd geeft vertrouwen voor de tweede wedstrijd, in Friesland."

MVV gebruikte veel de linkerkant. "De linkerkant is heel sterk bij ons", verduidelijkt Schroyen tegenover FOX Sports. "Elke wedstrijd komen e wel veel voorzetten en gevaarlijke momenten. We wisten dat Van Deelen veel op zou komen en daar moet je in de omschakeling gebruik van maken. Dat hebben we geprobeerd. Nu moeten we sowieso scoren daar, het wordt alles of niets."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>