''Cambuur is nog niet van ons af, wij scoren bijna altijd in uitwedstrijden''

19 mei 2017 om 15:50 | Bron: Dagblad de Limburger en FOX Sports ''Cambuur is nog niet van ons af, wij scoren bijna altijd in uitwedstrijden''

MVV Maastricht heeft nog alle vertrouwen in een goed resultaat tegen SC Cambuur. De heenwedstrijd in Limburg eindigde in 1-1 en dus moet MVV Maastrich in ieder geval scoren in Leeuwarden om nog kans te maken op de finale van de play-offs. Trainer Ron Elsen is vol vertrouwen.

"Wij scoren bijna altijd in uitwedstrijden", zegt de oefenmeester in gesprek met Dagblad de Limburger. "Sla de statistieken er maar op na. Daar ben ik echt niet bang voor." MVV wist dit seizoen alleen niet te scoren bij De Graafschap én SC Cambuur (4-0).

Elsen vindt dat MVV zich echter goed staande wist te houden. "Ik heb her en der gelezen dat Cambuur al in de finale zou staan tegen Roda. Na deze wedstrijd moeten velen hun gedachte bijstellen. Met deze wedstrijd hebben we laten zien dat rekening met ons gehouden moet worden", aldus de trainer van MVV, die strijdvaardig blijft. "Cambuur is zeker nog niet van ons af."

De oefenmeester wel onder de indruk van Cambuur. "We hebben een moeilijke start gehad", zei Elsen tegen FOX Sports. "We spelen natuurlijk tegen een topploeg. In de eerste twintig minuten zag je de dynamiek en het loopvermogen van Cambuur. Na die twintig minuten gingen wij beter spelen en met name in de tweede helft hebben we Cambuur tactisch prima bespeeld."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>