''Er zullen ongetwijfeld meer teams naast Cambuur niet op komen dagen''

19 mei 2017 om 19:59 | Bron: PSV ''Er zullen ongetwijfeld meer teams naast Cambuur niet op komen dagen''

Art Langeler was deze week aanwezig bij het Gouden Stier-gala. Het hoofd jeugdopleiding van PSV ergerde zich flink bij de uitreiking. Langeler vond de show kenmerkend voor de Jupiler League.

"Laat ik maar met de deur in huis vallen: het was heel erg matig georganiseerd", zegt Langeler op de officiële website van PSV. "Het leek wel of we op een verkeerde plek in een verkeerd jaar waren beland. Zo zagen we schitterende beelden, minutenlang, van hoe Sparta Rotterdam kampioen werd. Mooi, alleen jammer dat dit vorig seizoen was."

"De presentatoren en sprekers waren slecht voorbereid en wisten duidelijk merkbaar weinig tot niets van de Jupiler League", vervolgt hij. "De man die de prijzen uitdeelde gaf ook onomwonden aan dat hij eigenlijk nooit in Nederland is en dus niets ziet van de wedstrijden, tsja…. Er kwamen nog een paar mensen het podium op die via internet iets gewonnen hadden. De prijzen waren er niet, de uitreikers niet (of één toevallig wel) en de presentator had geen idee waar deze mensen het podium opkwamen."

Langeler is nog niet klaar met zijn relaas. "De uitreiking voor de vrijwilliger van het jaar werd maar geskipt en dat vind ik jammer, want dit is nou juist een fantastische toevoeging. Tenenkrommend was het en zo zonde omdat er hierdoor ongetwijfeld volgend jaar wel meer teams en trainers naast SC Cambuur niet op komen dagen", besluit hij.

Overzicht

Reacties (3)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 19 mei 2017 om 22:30

  Als ik dit zo lees terecht, maar waarom is cambuur dan niet op komen dagen?

 • Avatar
  Gast - 19 mei 2017 om 23:10

  Ik denk omdat er 2 spelers van Cambuur zijn genomineerd en het in mijn ogen ook zeker hadden verdient. Maar Nouri een speler uit de eredivisie het heeft gewonnen. Wat is het nut dan nog? Als alle jeugdspelers van top teams als Ajax en PSV even snel terug geworden gezet naar het jeugd team om weer even 3 wedstrijden te spelen en VER boven het niveau spelen. De bronze stier is alleen leuk omdat de wat mindere clubs dan nog een leuk zak centje en erkenning krijgen, maar met die jeugd teams erbij gaat dat geld alsnog naar de eredivisie. Erg triest dit.

 • Avatar
  Gast - 20 mei 2017 om 13:44

  Ik vind die bronzen stier niks, voor mij hoeft die aandacht voor individuele spelers niet zo. Het gaat om het team. Monteiro of Streek of Lilipaly verdienen hem ook, maar die spelers vallen op omdat het team hun goed laat zijn, bij een andere club zitten ze vast in harde opdrachten en dan komt het er niet uit.
  Dat Nouri het dan wint is lachwekkend, die jong-teams spelen nergens om, ze juichen niet eens als ze scoren, het is voor hun een trainingspartijtje. Ik heb ook spelers gekend die op training fantastisch waren maar als het er echt om gaat dan tellen de kwaliteiten pas.

Nieuwe media
?>