Vertrouwen bij Cambuur: ''Wij horen met onze kwaliteiten in de Eredivisie thuis''

19 mei 2017 om 15:07 | Bron: NOS Vertrouwen bij Cambuur: ''Wij horen met onze kwaliteiten in de Eredivisie thuis''

Sander van de Streek zorgde donderdagavond op fraaie wijze voor de gelijkmaker tegen MVV Maastricht. Na een knappe aanname schoot de middenvelder van SC Cambuur de bal fraai in de kruizing.

"Het was een lekker doelpunt, ja", blikt Van de Streek terug tegenover de NOS. "Ik zag wel dat-ie er lekker in ging. Ik zag dat ik tussen twee man in zat, maar ik kon 'm uit de lucht mooi controleren. In mijn aanname was ik eigenlijk al twee verdedigers kwijt, waardoor ik de bal neer kon leggen en over de keeper heen kon krullen. Zo'n goal maak je niet elke week, maar ik ben blij dat ik 'm zo mocht maken."

Ondanks de 1-1 is er veel vertrouwen bij Cambuur. "Wij hebben een mooie uitgangspositie voor zondag en dat we het dan af gaan maken", reageert Van de Streek. "We willen verder komen en hebben echt de ambitie om de Eredivisie in te gaan. Helemaal als je daaraan geproefd hebt, je wilt altijd op het hoogste niveau spelen. Ik denk dat wij met onze kwaliteiten ook in de Eredivisie thuishoren. We moeten zondag laten zien dat we een betere ploeg hebben", besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media
?>