Bakker: ''Je moet er ook niet van schrikken als dat een keer niet lukt''

19 mei 2017 om 16:25 | Bron: Omroep LEO Bakker: ''Je moet er ook niet van schrikken als dat een keer niet lukt''

SC Cambuur kan zondagmiddag met een goed gevoel beginnen aan de return van de play-offs tegen MVV Maastricht. De Leeuwarders verdedigen in eigen huis een 1-1 stand.

"Ik denk dat het wel een terechte uitslag is", zei Erik Bakker na het gelijke spel in het heenduel. "We hadden het moeilijk met hun spel. Als wij de bal hadden, hielden ze de ruimtes klein. Dus we kwamen niet echt in ons eigen spel, maar uiteindelijk is het in zo'n verre uitwedstrijd bij MVV kunnen we wel leven met 1-1."

SC Cambuur wist niet veel te creëren. "Dat klopt, we zijn gewend om meer kansen te krijgen. Maar je moet er ook niet van schrikken als dat een keer niet lukt. MVV deed het goed als wij de bal hadden", aldus Bakker tegenover Omroep LEO. De middenvelder wil het zondag afmaken. "Dat is wel de bedoeling. Dan mogen zij drieeënhalf uur in de bus en dan moeten wij het thuis afmaken."

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 20 mei 2017 om 13:58

  Ik vind dat Leo het goed doet. Mag ook wel eens gezegd worden. Ook Geart van Tunen is top, mag ook gezegd worden en zelfs Arjen de Boer begint aardig te worden nu.
  Ik slik niks, drink niks... snap er niks van. Zit ik in een droom of word ik binnenkort wakker?

Nieuwe media
?>