Lilipaly: ''Dat ik gisteren niet startte had met tactiek te maken''

19 mei 2017 om 19:08 | Bron: Huis aan Huis en Omrop Fryslân Lilipaly: ''Dat ik gisteren niet startte had met tactiek te maken''

Stefano Lilipaly stond donderdagavond bij de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht niet aan de aftrap. Trainer Sipke Hulshoff hield de middenvelder ruim een half uur aan de kant vanwege enkelklachten. Dat was echter niet de reden dat Lilipaly op de bank begon.

"Dat ik gisteren niet startte had met tactiek te maken. Ben topfit en hopelijk word ik zondag opgesteld", laat hij weten aan de Huis aan Huis. Lilipaly is nagenoeg fit. "Het voelt nog niet helemaal honderd procent, maar het voelt wel gewoon goed", zegt Lilipaly in gesprek met Omrop Fryslân. "Pijnstillertje en je voelt er niets meer van. Het voelde goed aan in de wedstrijd en ik had er geen last van."

Lilipaly hoopt zondag te starten en de klus te klaren tegen MVV. "Daar gaan we natuurlijk voor. Het zit hier natuurlijk vol en het moet te doen zijn. Het zal moeilijk worden, maar thuis geloof ik er wel in", aldus de middenvelder, die niet op 0-0 wil spelen. "Wij gaan gewoon voor de overwinning en zij moeten scoren. Dat gaat een lastig verhaal worden hier, denk ik. Wij willen met een overwinning naar de finaleronde. We weten allemaal waar het om gaat. We spelen thuis en kunnen het publiek vermaken. Wij willen wat terugdoen voor de supporters en de club. Dus er vol bovenop klappen en voor de overwinning gaan."

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Jermain - 19 mei 2017 om 20:58

  Ben ik niet tevreden mee jij hoort gewoon te starten inplaats van mannes dramatisch begrijp t niet kan niet eens fatsoenelijk vrije trap nemen en geen penalty

 • Avatar
  Gast - 20 mei 2017 om 13:51

  Mannes is een sterke vent en MVV heeft veel van dat soort spelers en dit was een uit-wedstrijd dus er valt iets voor te zeggen. Mannes legt ook een bal perfect op de kop van Barto.
  Ik vond Tissoudali en Lilipaly ook in de grote wedstrijd tegen AZ niet opvallend, ze waren beide timide, misschien onder de indruk. Ik snap dat niet, ze hebben zoveel kwaliteit, laat die reserves vallen, speel in je kracht en laat ons genieten, maar dit geldt voor iedereen... speel in je kracht!

  Van al die spelers die het verschil kunnen maken hoeft er maar 1 een topdag te hebben, dan is het klaar. Bedoel niet dat je egoistisch moet zijn, maar vertrouw op je kracht.

Nieuwe media
?>