Cambuur gaat zich roeren op transfermarkt: ''Een spits die er direct staat''

SC Cambuur leed afgelopen weekend een forse nederlaag tegen AZ (4-0). Desondanks is trainer Marinus Dijkhuizen redelijk tevreden. Wel kan de selectie nog een kwaliteitsimpuls gebruiken.

"We zijn bij vlagen weggetikt. Ik heb er geen probleem mee, ik weet dit wel te plaatsen. De verschillen in Nederland zijn redelijk groot. Voor wie daar nog aan twijfelde, is dat nu ook duidelijk", vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Dijkhuizen is blij met de zware tegenstand. "Bij NAC vorig jaar speelde ik alleen maar tegen amateurs, daar werd ik schijtziek van. Dit is beter", vervolgt hij. Ondanks dat de Leeuwarders zich afgelopen week versterken met vier aanwinsten, is de club nog niet uitgeshopt. "Aanvallend moet er nog wat bij. Het liefst een spits die er direct staat."

De kans is aanwezig dat de selectie pas laat op orde is. "Dat komt door de afloop van vorig seizoen. Cambuur lag op koers voor promotie, ze speelden geweldig, maar plotseling was het over. We zijn bepalende spelers kwijtgeraakt en moeten opnieuw beginnen. De club weet hoe het zit. Qua naam moet Cambuur bij de topvier horen, qua elftal moeten we dat nog even afwachten", aldus Dijkhuizen.

Lees meer:
0 reacties