Doel Cambuur duidelijk: ''Zorgen dat we na morgen weer in koker zitten''

Voor SC Cambuur staat er dinsdag een bekerwedstrijd op het programma. Helmond Sport is de tegenstander in de tweede ronde van de KNVB-Beker. Trainer Marinus Dijkhuizen laat niks aan het toeval over. Er werd namelijk al getraind op een mogelijke penalty-scenario.

“Ja, dat doen we altijd voor een bekerduel. Je kunt beter nu bespreken wie er wel graag een penalty neemt en wie niet. Het lijstje voor morgen is klaar en we zijn voorbereid”, aldus de oefenmeester op de clubsite.

Vorig seizoen kende SC Cambuur een prima bekerjaar. “Ja, dat heb ik natuurlijk meegekregen en was fantastisch. Of dat dit jaar weer mogelijk is? Daar bij ben je ook altijd een beetje afhankelijk van een gunstige loting, maar we moeten nu eerst zorgen dat we na morgen weer in de koker zitten.”

Hoewel Helmond Sport gedeelde hekkensluiter is van de Jupiler League, verwacht Dijkhuizen geen makkelijke avond. “Nee, zeker niet. Helmond staat lager dan ze verdienen. Ze hebben ook een heel moeilijk programma gehad en zijn met hun fysieke kracht en voetballend vermogen beter dan de stand doet vermoeden.”

Lees meer:
0 reacties