Dijkstra komend seizoen tegen Cambuur: ''Hij is een echte strijder''

Mart Dijkstra vertrekt bij Sparta Rotterdam. De oud-speler van SC Cambuur heeft vandaag een driejarig contract getekend bij NEC, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Jupiler League.

Dijkstra maakte in 2011 zijn debuut bij SC Cambuur. Hij werd met de Leeuwarders kampioen van de Jupiler League en speelde in totaal 69 officiële wedstrijden voor Cambuur. Dijkstra maakte in de zomer van 2015 de overstap naar Sparta Rotterdam, waar hij al snel een basisspeler werd. Komend seizoen staat de 26-jarige middenvelder dus tegenover Cambuur.

"Met Mart halen we een ervaren speler in huis, die bij Sparta afgelopen seizoen nagenoeg alles heeft gespeeld", zegt technisch directeur Remco Oversier van NEC. "Mart is een echte strijder, die op verschillende plekken op het middenveld, maar ook in de verdediging uit de voeten kan. Zijn ervaring, specifieke kwaliteiten en leiderschap kunnen we goed gebruiken in onze tocht naar de Eredivisie."

Dijkstra zelf is blij met de overstap naar Nijmegen. "Bij het eerste contact al was duidelijk dat de club mij er erg graag bij wilde hebben en dat geeft nu al veel vertrouwen", legt hij uit op de officiële website van NEC. "Dat vertrouwen wil ik graag terug gaan betalen door middel van promotie en een terugkeer naar de Eredivisie."

Lees meer:
0 reacties