Antonia: ''Van de fysio moest ik er eigenlijk af in de rust''

Maulun antonia 6042a651bf919
Maulun antonia 6042a651bf919 Foto: © Pro Shots

Cambuur wist vrijdagavond met 3-1 te winnen van Telstar. Jarchinio Antonia speelde een belangrijke rol en was goed voor een doelpunt en aan assist. Toch was de aanvaller niet helemaal okselfris.

''Dat was erg lekker'', zo vertelt Antonia bij LEO Middelsé. ''We trainen er veel op en spelen natuurlijk ook al anderhalf jaar samen. We weten van elkaar wat we kunnen verwachten. Volgens mij is 3-1 ook nog wat min voor ons en hadden we nog veel meer kansen om dat uit te breiden. Maar winst is winst, zeker in deze periode waarin we veel en lastige wedstrijden hebben.''

''Het schoot vandaag al na twee minuten in mijn hamstrings'', gaat de aanvaller verder. ''Vanaf het begin kon ik dus eigenlijk geen 100% geven. In de rust had ik wat last en de fysio zei dat ik eraf moest. Maar dat vertikte ik en dan is het lekker dat je in de tweede helft nog de 3-1 maakt. Ik denk dat we die ook wel nodig hadden.