Boere: "Hebben laten zien dat we kunnen scoren tegen Feyenoord"

Door de blessure van Roberts Uldrikis is Tom Boere weer de eerste spits van SC Cambuur. De aanvaller kijkt uit naar de wedstrijd van aanstaande zondag in De Kuip tegen Feyenoord.

"Het gevoel in de groep is gewoon goed. We hebben deze week hard gewerkt met zijn allen en hebben zin om naar Feyenoord toe te gaan", zegt Boere, die door de blessure van Uldrikis weer in de punt van de aanval staat bij de Friezen. "Hij is inderdaad geblesseerd geraakt en dat is zonde voor Roberts, want je gunt niemand een blessure. Voor mij is het echter wel weer een kans om in de spits te staan."

"Het is natuurlijk lastig", vervolgt Boere over zijn situatie. "We zaten er als team best aardig in en ikzelf ook denk ik. Uiteindelijk wordt de keuze gemaakt en die moet ik accepteren. Op dit moment is het nu zo dat ik weer aan bod kom en mezelf weer kan laten zien."

"Het is natuurlijk een groot, imposant stadion met veel mensen, maar uiteindelijk is een wedstrijd gewoon maar een wedstrijd", vertelt Boere over de aankomende wedstrijd in De Kuip. "Het is natuurlijk wel een heel mooi podium, laten we eerlijk zijn. Als jonge jongen wil je daar voetballen. Ik denk dat we in de thuiswedstrijd hebben laten zien dat we kunnen scoren tegen Feyenoord en dat we gevaarlijk kunnen zijn. Er liggen zeker kansen."

Mees Hoedemakers wordt besprongen na een goal

20x je inzet bij Feyenoord - SC Cambuur!

Weet SC Cambuur zondagmiddag te verrassen op bezoek bij Feyenoord? Bij BetCity krijg je maar liefst 20x (!) je inzet bij een zege van SC Cambuur! Je krijgt als nieuwe speler ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro. Zet de Free Bet op een zege voor SC Cambuur en pak 380 euro winst!

Lees meer:
0 reacties