Bosschaart: "Als je daarvoor fluit, snap je het volgens mij niet"

Pascal Bosschaart
Pascal Bosschaart Foto: © Pro Shots

Pascal Bosschaart was zondagmiddag woedend na afloop van SC Cambuur - FC Twente. De trainer van SC Cambuur was niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

De leidsman gaf FC Twente in blessuretijd een strafschop na een handsbal van Doke Schmidt. "Ik heb de beelden teruggekeken en ja, die bal komt tegen de hand, tegen de arm. Maar het is 'in z'n lichaam', Doke draait en dat is een natuurlijke beweging", zegt Bosschaart in de Leeuwarder Courant. Hoofdschuddend: "Als je daarvoor fluit, snap je het volgens mij niet."

Bosschaart heeft Kamphuis na afloop niet meer gesproken. "We mogen natuurlijk ook niks zeggen als trainers, maar goed. Ik heb hem nog wel wat toegeroepen, dat ik het er niet mee eens was. Ik heb geen scheldwoorden gebruikt, hoor. Maar een dialoog? Nee, die was er niet echt", aldus de oefenmeester.

Ook Silvester van der Water was kritisch op Kamphuis. "De scheidsrechter was sowieso wat tegen ons. Maar los daarvan creëren we ook te weinig kansen. Dat moet echt beter, daar werken we met z'n allen aan. Zoals we sowieso vandaag met en voor elkaar streden", besluit de aanvaller.

Lees meer:
0 reacties