Bosschaart: "Één of meerdere wijzigingen in opstelling is optie"

Pascal Bosschaart bij ESPN
Pascal Bosschaart bij ESPN Foto: © Pro Shots

SC Cambuur gaat zondagmiddag op jacht naar de eerste overwinning van 2022. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt in de Kuip tegen Feyenoord.

Pascal Bosschaart, assistent-trainer van de Leeuwarders, blikt vooruit op dit duel. "Een resultaat halen is zeker geen onmogelijkheid, maar dat het niet gemakkelijk gaat worden is natuurlijk een understatement", vertelt Bosschaart tijdens het wekelijkse praatje met de pers. "We hebben in de voorbije dagen dan ook goed gekeken naar hoe we ons het beste kunnen wapenen tegen de speelstijl van Feyenoord."

"Daarbij behoren één of meerdere wijzigingen in de opstelling zeker tot de opties. En daarnaast zullen we onze spelers ook moeten voorbereiden op het feit dat we zondag in een stampvolle en kolkende Kuip zullen spelen", vervolgt hij. "De extra druk die dat met zich mee brengt proberen we bij hen weg te halen, al moeten we het natuurlijk ook niet groter maken dan het is. Het is en blijft een wedstrijd van elf tegen elf en onze groep is bovendien volwassen genoeg."

Bosschaart treft in de Kuip wederom een voormalig werkgever. "Net zoals tegen FC Utrecht is het heel speciaal om op bezoek te gaan bij Feyenoord, maar dan als bezoekende club. Al is er natuurlijk maar één ding dat telt en dat is uiteindelijk met een half of goedgevulde tas weer te vertrekken."

"Ik heb er heel veel zin: een volle Kuip en eindelijk weer uitsupporters van de partij. Dat maakt het alleen maar mooier", zo valt te lezen op de clubsite.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand