Bosschaart: "Het zijn wedstrijden op zich, prachtige wedstrijden"

Pascal Bosschaart voor de dug-out van SC Cambuur
Pascal Bosschaart voor de dug-out van SC Cambuur Foto: © Pro Shots
Zondag 19 december staat de Friese derby op het programma. SC Cambuur-trainer Pascal Bosschaart blikt bij Omroep Fryslan vooruit op de wedstrijd tegen SC Heerenveen, maar eerst staat treffen voor de TOTO KNVB Beker met NEC op het programma.

"Het wordt inderdaad mijn eerste Friese derby", vertelt Bosschaart aan Omrop Fryslân. "Die andere derby (Feyenoord - Ajax) heb ik wel een paar keer meegemaakt. "Het zijn wedstrijden op zich. Het zijn prachtige wedstrijden."

Voor de Friese derby speelt SC Cambuur nog eerst voor de beker. "Natuurlijk is de beker belangrijk, maar je wordt er het hele jaar mee geconfronteerd dat de wedstrijd tegen SC Heerenveen eraan zit te komen", vervolgt Bosschaart. "Daar ben je constant mee bezig. Je probeert spelers voor te bereiden, aangezien er ook nog een wedstrijd tegen NEC voor de beker tussen zit, waar we resultaat willen halen. Daarna komt de mooiste wedstrijd van het seizoen er pas aan."

Weet SC Cambuur zondag te winnen van SC Heerenveen? Bij BetCity.nl krijg je dan 2.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Cambuur en pak 29 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties