Bosschaart over debutant: "Kan het eigenlijk niet fout doen morgen"

Pascal Bosschaart in gesprek met ESPN
Pascal Bosschaart in gesprek met ESPN Foto: © Pro Shots

SC Cambuur neemt het zaterdag in een uitwedstrijd op tegen AZ. Linkerverdediger Alex Bangura kreeg tegen Sparta zijn vijfde gele kaart en is daardoor geschorst. Voor zijn vervanger Sekou Sylla betekent het zijn debuut bij Cambuur.

Assistent-trainer Pascal Bosschaart heeft vrijdag met Sylla gezeten om hem op zijn gemak te stellen. "Wij hebben hem voor de training apart geroepen en geprobeerd de druk weg te nemen", zo vertelt Bosschaart in gesprek met Omrop Fryslan. "Hij kan het eigenlijk niet fout doen morgen."

Zaterdag is het duel in het AFAS Stadion in Alkmaar en dat is voor Cambuur een speciale plek. Daar werden de Leeuwarders namelijk kampioen van de eerste divisie op 23 april vorig jaar. "Dat is wel even ter sprake gekomen in de trainerskamer vandaag. Het is mooi om terug te komen op de plek waar wij een heel mooie avond hebben beleefd. Maar het gaat nu om het hier en nu", aldus Bosschaart.

Weet SC Cambuur zaterdagavond te winnen bij AZ? Bij BetCity krijg je maar liefst 11x je inzet bij een zege van Cambuur! Schrijf je nu in en ontvang ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro!

Lees meer:
0 reacties