Bosschaart: "Tegen zulke goals is geen enkele club bestand"

Pascal Bosschaart bij ESPN
Pascal Bosschaart bij ESPN Foto: © Pro Shots

Pascal Bosschaart heeft met SC Cambuur niet weten te winnen van Feyenoord. Hij zag de Rotterdammers een aantal geweldige goals maken, waar volgens de manager weinig aan te doen valt.

"Als je ziet wat voor goals zij maken...", zegt hij bij ESPN. "Die eerste van Sinisterra, dat was een heel slechte inspeelpass, maar die neemt hij fantastisch aan en schiet hem dan zo binnen. Dat is voor ons balen. Datzelfde geldt in de tweede helft voor Jahanbakhsh, die naar binnen komt en hem zo binnenschiet. Daar moet je voor klappen, maar dat neemt niet weg dat we daarna nog wel vijf, zes goals tegen hadden kunnen krijgen."

Het begin was nog aardig. "Ik denk dat we een redelijk plan hadden. We kwamen goed op voorsprong, maar dan zie je de kwaliteiten van Feyenoord. Dan probeer je alle zeilen bij te zetten, maar ze waren een maatje te groot vandaag. Je moet er ook niet voor weglopen dat Feyenoord een heel goede ploeg is. Dat tonen ze al weken aan. We hadden het aardig voor elkaar in de eerste helft, maar tegen zulke goals is geen enkele club bestand."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand