Bosschaart waarschuwt: "Ze tikken een beduidend hoger niveau aan"

Pascal Bosschaart bij ESPN
Pascal Bosschaart bij ESPN Foto: © Pro Shots

SC Cambuur krijgt komende zaterdag PEC Zwolle op bezoek in Leeuwarden. De ploeg van trainer Pascal Bosschaart hoopt zich te revancheren na de nederlaag tegen FC Utrecht (3-2).

"Uiteraard hebben we deze week nog wel een aantal uurtjes besteed aan het duel bij en tegen FC Utrecht", zegt Bosschaart op de clubsite. "Bij met name de drie doelpunten tegen lag het grootste pijnpunt en daarnaast moeten we in bepaalde situaties mannelijker voor de dag komen. Daar hebben we dan ook flink op gehamerd en getraind deze week en hopen we mee te nemen naar morgen en het restant van de competitie."

PEC Zwolle is momenteel hekkensluiter, maar Bosschaart onderschat de tegenstander niet. "Ze tikken de laatste weken een beduidend hoger niveau aan dan voor de winterstop. Er staat een andere trainer voor de groep en kunnen meerdere systemen in één wedstrijd op de mat leggen, dus het wordt wederom een hele mooie uitdaging voor ons. We kijken er naar uit", aldus de trainer, die blij is dat er weer fans welkom zijn.

"Zij kunnen ons wederom een extra steuntje in de rug geven en hopelijk is het vanaf de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard over twee weken weer volle bak. We staan er met een achtste plek op de ranglijst nog steeds geweldig voor en willen in de komende periode nog graag een extra stap maken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand