Breij duidelijk: "Heb tegen Foeke gezegd dat Cambuur op 1 staat"

Michael Breij
Michael Breij Foto: © Pro Shots

SC Cambuur heeft een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo donderdagmiddag met 0-1 verloren. Het was de eerste voetbalwedstrijd van Nederland waar weer publiek mocht komen na de versoepelingen van de coronamaatregelen deze week. Cambuur-speler Michael Breij was blij dat de fans er weer waren.

"Dat was genieten", zegt Breij tegen Omrop Fryslân. "Het was nog wel vrij rustig, maar dat is logisch op een donderdagmiddag om 13.00 uur. Het is mooi dat ze er zijn, we gunnen het ze van harte. Wel jammer dat het stadion voorlopig maar voor een derde gevuld mag worden."

Breij heeft een aflopend contract, maar de kans is groot dat hij ook volgend seizoen bij Cambuur speelt. "Ik wil heel graag blijven. Bij Groningen heb ik een mindere tijd gehad, maar hier kom ik iedere dag met plezier. Ik heb tegen Foeke (technisch directeur, red.) gezegd dat Cambuur op 1 staat."

De Cambuur-speler vervolgt: "Als er een aanbieding van 6 miljoen uit China komt, dan moet ik even nadenken, haha. Maar ik wil supergraag blijven. Ik sta niet elke wedstrijd in de basis, maar ik voel wel altijd vertrouwen", zo besluit Breij.

Lees meer:
0 reacties