Cambuur mist dit weekend drie spelers: "Is nog even afwachten"

Sjors Ultee baalt
Sjors Ultee baalt Foto: © Orange Pictures

SC Cambuur neemt het dit weekend op tegen FC Twente, de nummer vijf van de competitie. De Leeuwarders missen een aantal belangrijke spelers in de Grolsch Veste, zo vertelt trainer Sjors Ultee op de website van zijn club.

"We moeten het nog steeds stellen zonder Silvester van der Water, Robin Maulun en Maxim Gullit. Die laatste heeft overigens wel weer een volgende stap gezet en is vandaag voor het eerst weer in de duels gekomen. Of Roberts Uldrikis er weer bij is? Dat hopen we wel, het is nog even afwachten of hij een reactie krijgt", vertelt de trainer.

Cambuur heeft een wonder nodig om nog in de Eredivisie te blijven. "Hoe willen we de laatste zeven duels aanvliegen, hoe kom je elke dag op de club en welke drijfveren pak je? Het komt ook aan op je eergevoel en trots als sportman", aldus Ultee, die wel uitkijkt naar het affiche van zondagmiddag.

"Dit is misschien wel de mooiste uitwedstrijd van het seizoen. We spelen zondag in een geweldig stadion met een ontzettend vijandige sfeer. Daar moet je als speler voor leven. En druk hoeven we in die zin niet meer te voelen."

Lees meer:
0 reacties