Cambuur voorziet vertrek Bangura: "Dan heb je de opvolger al in huis"

Sekou Sylla in het shirt van TOP Oss
Sekou Sylla in het shirt van TOP Oss Foto: © Orange Pictures

Renze Lolkema en Sander de Vries bespreken in KOKO Radio de toekomst van Alex Bangura bij SC Cambuur. De heren zijn het over eens dat de linkspoot na dit seizoen vertrekt in Leeuwarden, maar daar is al op voorgesorteerd met het aantrekken van Sekou Sylla van Top Oss.

Lolkema geeft aan dat Cambuur Bangura voor misschien wel twee miljoen euro gaat verkopen. "Het is echt voor Cambuur heel veel geld", reageert De Vries bij KOKO Radio. "Dat die jongen een stap gaat maken staat volgens mij wel vast in de zomer en dat is het alleen maar goed dat je een jongen oppikt die een beetje hetzelfde profiel heeft."

Sylla is eenzelfde soort voetballer als Bangura. "Ik ga dan uit van de berichten die ik bij ons in de krant lees en bij Cambuur op de website heb ik nog even gekeken", gaat De Vries verder. "Dat het ook een jongen is met een enorme drive naar voren."

Hij ziet Sylla hetzelfde pad bewandelen als Bangura. "Dus die kan eigenlijk zoals Bangura dat een paar jaar geleden had, die kwam dan van de beloften van Feyenoord", stelt hij. "Kon wennen, werd steeds in beter en deze jongen kan dan ook in de betrekkelijke luwte worden klaargestoomd om hem straks eventueel op de volgen en dan heb je de opvolger misschien al in huis."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Excelsior -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
zo 21 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
SC Cambuur -
zo 28 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
AZ -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
13 PSV 0 0 0
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
Bekijk de hele stand