De Jong onthult geweldig nieuws: "Mag alles rustig opbouwen"

Henk de Jong
Henk de Jong Foto: © Pro Shots

Henk de Jong mag zijn werk bij SC Cambuur weer rustig opbouwen. Hij heeft in het ziekenhuis geweldig nieuws te horen gekregen.

"Er is begin december een vrij grote cyste diep in mijn hoofd gevonden", blikt hij terug in een videoboodschap op Twitter. "Dat was schrikken. Ik ben fantastisch geholpen en de doktoren hebben mij geadviseerd om de cyste te laten zitten. Als er weer klachten komen, kunnen ze daar zonder een ingrijpende operatie wat aan doen."

"Dat betekent dat ik alles weer rustig mag opbouwen", vertelt De Jong. "Vanaf vrijdag ben ik zo nu en dan weer op de club. Rond de wedstrijd ben ik er weer bij. Ik ga het opbouwen en heb daar de tijd voor nodig. Ik zal erover moeten nadenken hoe ik mijn leven nu vormgeef. Pascal Bosschaart zal de interviews eerst blijven doen."

"Het gaat er vooral om dat ik heel gelukkig ben samen met mijn gezin en dat het op deze manier kan", benadrukt de 57-jarige trainer. "Ik heb er zin in om met jullie samen van het voetbal te genieten en juichen voor de goals. We maken er weer wat van", besluit De Jong.

Lees meer:
0 reacties