SC Cambuur nieuws, transfers & geruchten

Diemers traint mee bij Cambuur: "Hoe graag wil je een Ferrari hebben?"

Mark Diemers van FC Emmen in actie met Lutsharel Geertruida van Feyenoord
Mark Diemers van FC Emmen in actie met Lutsharel Geertruida van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Mark Diemers houdt momenteel zijn conditie op peil bij SC Cambuur. De trainer en enkele spelers van de club uit Leeuwarden hopen dat de middenvelder langer blijft.

"Ik ken hem al zeven of acht jaar", begint trainer Sjors Ultee bij ESPN. "We hebben altijd contact gehouden. Het is een hele goede voetballer, dus ik ben blij dat hij meetraint. Hij haalt het niveau omhoog en kan andere jongens helpen in hun ontwikkeling. Het is voor beide kanten een win-winsituatie, maar tot nu toe niet meer dan dat."

Ultee zou Diemers graag willen houden, maar verwacht ook dat het lastig gaat worden. "Hoe graag wil je een Ferrari hebben? Ja heel graag, maar je gaat ook niet je huis ervoor verkopen! Tuurlijk willen we dingen heel graag, maar je moet wel heel goed nadenken over je geld. En wij zijn geen club die veel geld hebben."

Ook Alex Bangura, speler van SC Cambuur, is blij met de komst van Diemers. "Het is een speler die kwaliteit met zich meebrengt. Dat zie je bij alle vormen die we doen op het veld. Het is mooi om zo’n speler in je selectie te hebben. Hij mag best een contract tekenen. Zo’n jongen wil je er gewoon bij hebben. Cambuur wil hem ook, dus het ligt aan hem zelf", besluit Bangura.

Lees meer:
0 reacties