Erik Schouten lacht: "Hij voelde zich een beetje ongemakkelijk"

Erik Schouten met de bal aan de voet
Erik Schouten met de bal aan de voet Foto: © Pro Shots

De Volendamse invloeden in de Friese derby van aanstaande zondag zijn vrij groot. Joey Veerman van SC Heerenveen en Erik Schouten van SC Cambuur speelden samen bij FC Volendam en kijken vooruit naar de aanstaande derby.

"Het is een mega sarcastische kerel", lacht Veerman als hij Schouten omschrijft voor de camera van Omrop Fryslân. "Toen ik bij het eerste kwam heeft hij me de eerste drie weken niet aangekeken. Zo'n speler is het." Schouten haakt natuurlijk in. "Ik heb hem dus geholpen de eerste paar weken bij de club. Hij voelde zich een beetje ongemakkelijk bij de grote jongens, dus dan neem je zo'n jongen mee op sleeptouw. Uiteindelijk is het dit geworden", knipoogt Schouten.

Ik denk dat wij individueel betere spelers hebben. Dat denk ik serieus. Alleen zij voetballen als team wel aardig op het moment moet ik eerlijk zeggen. Ik denk dat wij daar wel iets meer problemen mee hebben.

"Ik hoop niet dat ik zover moet doordekken dat ik achter Joey aan moet", zegt Schouten. Veerman reageert gevat. "Ik loop wel even langs als ik de 0-1 binnenschiet."

Weet SC Cambuur zondag te winnen van SC Heerenveen? Bij BetCity.nl krijg je dan 2.30x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Cambuur en pak 26 euro winst! Grijp die kans!

Nederland - Argentinië

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de kwartfinale! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen Argentinië. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van Argentinië! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/01
SC Cambuur
14:30
FC Volendam
zo
15/01
FC Emmen
16:45
SC Cambuur
za
21/01
SC Cambuur
20:00
Sparta Rotterdam
do
26/01
FC Groningen
18:45
SC Cambuur
zo
29/01
SC Cambuur
16:45
Fortuna Sittard
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 Fortuna Sittard 14 -7 15
13 Vitesse 14 -13 13
14 Excelsior 14 -21 13
15 FC Groningen 14 -12 12
16 FC Emmen 14 -14 11
17 SC Cambuur 14 -13 8
18 FC Volendam 14 -26 6
Bekijk de hele stand