Hake op de schopstoel bij FC Utrecht? "Dat is niet aan mij"

René Hake praat bij met ESPN
René Hake praat bij met ESPN Foto: © Pro Shots

FC Utrecht is dinsdag opnieuw tegen een domper aangelopen, ditmaal in de KNVB Beker. Voormalig SC Cambuur-trainer René Hake, trainer van de Domstedelingen, vindt dan ook dat er sprake is van een crisis bij de club.

"Het is heel simpel; er moeten twee wedstrijden gewonnen worden. Dit gaat zo de verkeerde kant op en dat kunnen we niet accepteren", begint Hake bij Voetbal International. "Als je de laatste wedstrijden in verhouding te weinig punten haalt voor het aantal wedstrijden dat je speelt en je vliegt uit de beker. Dan lijkt het me dat het crisis is."

Wat gaat Hake hieraan doen? "Ingrijpen als dat nodig is en wat je ook doet. En daarnaast weer een goed plan maken voor de volgende wedstrijd. En als ze dat niet zien zitten dan moeten ze dat maar zeggen", vervolgt hij. "Ik reken het mezelf altijd zwaar aan welke wedstrijd we ook verliezen. Wat anderen daar van vinden is niet aan mij."

Gaat er binnen FC Utrecht gesproken worden over de positie van Hake? De hoofdpersoon zelf weet dit niet. "Ik denk daar niet over na nu. Ik denk meer na over van hoe we dit weer kunnen keren en hoe dit heeft kunnen gebeuren. En als daar andere dingen achter weg komen dan hoor ik het wel."

Weet SC Cambuur zondag te winnen van SC Heerenveen? Bij BetCity.nl krijg je dan 2.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Cambuur en pak 29 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties