SC Cambuur nieuws, transfers & geruchten

Henk de Jong aan de betere hand: "Ik ben gewoon weer normaal"

Henk de Jong
Henk de Jong Foto: © Pro Shots

Henk de Jong maakt het sinds zijn operatie steeds beter. De trainer werd ruim twee en een halve maand geleden geopereerd aan een cyste in zijn hoofd.

Vlak na de operatie kreeg De Jong thuis meteen weer last van hoofdklachten. Bij Omrop Fryslân vertelt hij dat de zorgen groot waren en hij meteen terug moest naar het ziekenhuis in Nijmegen. Daar knapte hij gelukkig op en sindsdien gaat het stapje voor stapje steeds beter. Nu voelt hij zich top, maar dat was begin dit jaar ook anders. "Ik kon niets meer. In de tijd net voor de operatie sliep ik 20 van de 24 uur. Ik had geen leven meer, want ik kon ook geen prikkels aan."

Hij besloot daarom de riskante operatie te ondergaan. "Je kunt ook doodgaan", stelt hij over de ingreep. "Het klinkt wel hard wat ik zeg, maar ik dacht: niet zeuren, ik moet me er bij neerleggen en geloven in de artsen. En dan zie ik het wel." De Jong is nog niet helemaal fit, maar hij heeft het plezier terug. "Ik ben gewoon weer normaal. Ik kan hier gewoon zitten, kan overal weer heen en hoef niet meer steeds naar bed."

Lees meer:
0 reacties