SC Cambuur nieuws, transfers & geruchten

Henk de Jong: "Snap het volledig als hij mij als een bedreiging ziet"

Henk de Jong
Henk de Jong Foto: © Pro Shots

Henk de Jong hoopt in september weer voor een spelersgroep te staan als hoofdtrainer. De Jong is momenteel herstellende van de operatie aan zijn hoofd, waarbij een groot deel van een cyste is verwijderd. Mocht De Jong weer aan de slag kunnen, ontstaat er een bijzondere situatie bij SC Cambuur. Sjors Ultee werd vastgelegd als vervanger van De Jong en heeft nog een contract voor een jaar.

"Ik wil niet op Ultee zijn plek zitten solliciteren, of wat dan ook", is De Jong duidelijk tegenover Omroep Friesland. "Ultee is trainer van Cambuur en heeft gewoon een contract. Ik was ziek en zou nooit terugkomen. Laat honderd procent duidelijk zijn dat ik altijd wil samenwerken, maar ik snap Ultee volledig als hij mij ook wat als een bedreiging ziet."

De Jong wil in ieder geval weer zo snel mogelijk aan de slag. Ook een andere club is zeker een optie voor de oefenmeester. "Als ik fit ben, kan ik ook naar een andere club. Hoe raar het ook klinkt. Dan komt mijn salaris vrij en kan Cambuur er weer andere dingen meedoen. Dat snap ik ook. Ik sta er niet moeilijk in", aldus De Jong.

Lees meer:
0 reacties