Hoedemakers 'stakeholder' van SC Cambuur: "Beste op zijn positie"

Mees Hoedemakers met Luca de la Torre
Mees Hoedemakers met Luca de la Torre Foto: © Orange Pictures

Mees Hoedemakers stond tijdens de winterstop in de belangstelling van het Deense FC Midtjylland. Uiteindelijk wilde SC Cambuur de middenvelder toch nog graag langer behouden.

René van der Weij begrijpt deze keuze. "Hij heeft nog een contract, er wordt gespeculeerd over 1,5 miljoen", aldus de voormalig speler van SC Cambuur, in podcast 't Hertenkamp. "Natuurlijk is dat heel veel geld, maar het is ook heel veel geld om in de Eredivisie te blijven. Wanneer hij doorontwikkelt wordt dat bedrag waarschijnlijk alleen maar hoger."

"Wij zijn nog geen FC Utrecht, FC Groningen of AZ, waar zo'n jongen gelijk 3,5 miljoen waard is. Dat is gewoon door de staat van de club", benadrukt Van der Weij. "Op dit moment vind ik dat hij de beste is op zijn positie, echt een 'stakeholder' voor het elftal van SC Cambuur."

"1,5 miljoen is leuk en het is echt veel geld, dat moeten we niet vergeten. Alleen de sportieve ambitie van Cambuur spreekt wel uit dat ze daarnaar kijken in plaats van alleen naar de centjes", besluit Van der Weij.

Lees meer:
0 reacties