Hulshoff opvolger van Slot? "Hij heeft bij SC Cambuur gezeten"

Sipke Hulshoff
Sipke Hulshoff Foto: © Pro Shots

Willem van Hanegem heeft in de Voetbalpodcast Willem&Wessel een opmerkelijk advies gegeven aan Feyenoord. Hij heeft namelijk een ideale opvolger voor Slot in beeld, een naam die niet iedereen als eerste zal noemen.

"Ik dacht laat Sipke Hulshof zitten. Hij heeft bij Cambuur gezeten. Je hoort dat dat soort gasten eigenlijk de dokters zijn. Daarom is ie ook bij het Nederlands Elftal gehaald. Als Slot weg gaat, zou ik hem hoofdtrainer maken. Wat nu gedaan wordt, is hij heel belangrijk. Dus daar moet je niet veel aan veranderen, anders krijg je er weer zo'n andere tovenaar voor." zegt Van Hanegem in de podcast Willem & Wessel. "Waarom zou je dat dan veranderen als Slot vertrekt, in plaats van hem gewoon de kans te geven?"

Volgens Van Hanegem moet dan ook niet gekeken worden naar de trainer, maar eerst naar de spelers. "En de spelers zijn uiteindelijk het belangrijkste. Als zij het niet zien zitten in een trainer, gaat hij uiteindelijk weg. Kijk maar naar Alfred Schreuder bij Ajax", besluit de oud-speler.

Lees meer:
0 reacties