Jans vol lof over SC Cambuur: "Ze staan verdiend waar ze nu staan"

Ron Jans en zijn FC Twente nemen het dit weekend in de Eredivisie op tegen SC Cambuur. Ron Jans vindt dat de Leeuwarders weinig weghebben van vorige tegenstanders RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles.

"Alleen tactisch al niet, omdat RKC en Go Ahead allebei met vijf verdedigers hebben gespeeld, dus je krijgt tactisch een heel ander verhaal. SC Cambuur speelt gewoon 4-3-3", vertelt Jans bij 1Twente Enschede. Hij is ook lovend over het spelidee van SC Cambuur. "Het seizoen is nog niet afgelopen, maar ik schat ze echt hoog in en ze staan verdiend waar ze nu staan."

Eerder dit seizoen won SC Cambuur met 2-0. "Wij zijn nu als team meer aan elkaar gewend. En veel spelers zijn ook fitter dan toen." Ook het publiek is erbij in Enschede. 'Ik geloof dat ik een statistiek las waarin ik las dat wij zonder het publiek het best presteren. Maar ik denk dat wij met publiek wel sterker zijn. Daar ben ik echt van overtuigd", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties