Jansen: "Ik had niet verwacht dat ze er nu zo voor zouden staan"

Johnny Jansen bij ESPN
Johnny Jansen bij ESPN Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen is onder de indruk van SC Cambuur. Jansen had niet verwacht dat SC Cambuur er op dit moment al zo voorstaat in de competitie.

"Het is natuurlijk een elftal wat, denk ik, al twee jaar in een vaste samenstelling speelt", vertelt Jansen aan Omrop Fryslân. "Het is een enthousiast elftal met heel veel energie. Ik had niet verwacht dat ze er nu al zo voor zouden staan. Dat is wel een compliment waard.

Ook de uitspraak van Johan Derksen, dat SC Cambuur niet moest denken dat ze het in de Eredivisie met hetzelfde team gaan redden, werd aangehaald. "Onze topscorer Robert Mühren valt natuurlijk weg", antwoordt Bosschaart. "Dus ga je kijken naar alternatieven. Met Tom Boere, Sam Hendriks en Uldrikis hebben we drie spitsen voor één positie. Je krijgt ook nog wat jongens vanuit het buitenland, dus je bent altijd wel bezig om het team te upgraden."

Weet SC Cambuur zondag te winnen van SC Heerenveen? Bij BetCity.nl krijg je dan 2.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Cambuur en pak 29 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties